De CFS-3000: de nieuwe standaard binnen de cannabis markt

De cannabis markt was (en is) voor veel telers lucratief om in te stappen. Toch krijgen veel telers, van gesloten cellen tot open kas – waar dan ook ter wereld, met enorme risico’s en bedreigingen te maken. Dat kan anders! De CFS-3000 biedt een geheel nieuw perspectief.

De problematiek

Laten we beginnen met de geur. Die is behoorlijk aanwezig en opvallend. Omwonenden kunnen hier veel hinder van ondervinden. Het verbloemen met verdamping (vettige oliën bovendien rondom de ramen) lost niets op, maar kost wel een hoop geld. Een ander groot risico is een mislukte oogst, want dat heeft een enorme impact op het bedrijfsresultaat van de organisatie. Toch ligt de ziektedruk elke dag op de loer. Het schoonhouden en onderhouden van de kas en alle apparatuur is nog steeds zeer arbeidsintensief. Tot slot werken veel telers op gevoel en ervaring. Voor een goede teler hoeft dat niet per definitie slecht te zijn, echter het feit dat vrijwel geen één teler duidelijk inzicht heeft wat er zich afspeelt binnen de kas is zorgelijk.

De oplossing

Envinity Group biedt de meest geavanceerde luchtbehandelingstechniek binnen de cannabisindustrie, zonder concessies te doen op het gebied van onderhoud, energieverbruik én degradatie.

De CFS-3000 beschikt als enige ter wereld over een revolutionaire technologie waarvan onafhankelijk is aangetoond dat zij consistent 95-99% geur reduceert. Naast het afvangen van ongewenste geur- & stofdeeltjes, bacteriën, virussen en schimmels, elimineert het gassen.

Daardoor sluit de CFS-3000 naadloos aan op de filosofie van telers die op zoek zijn naar optimaal risicomanagement, betere kwaliteit, hogere opbrengst en een gezondere kas- & leefomgeving.

Speciaal voor deze markt heeft Envinity Group Future Proof Cannabis opgezet. Bekijk onderstaande video voor meer informatie of bezoek de website (Engelstalig).

Factsheet & verkoopprijs CFS-3000 scrubber Tip: bezoek futureproofcannabis.com