Schone lucht, optimaal risicomanagement en een beter bedrijfsresultaat zijn niet vanzelfsprekend. De Envinity experts zijn hoog opgeleid en hebben ervaring in verschillende branches. Ze begrijpen de vraagstukken uit de markt en zetten dit om in een helder inzicht in wat er nodig is om tot een optimaal resultaat te komen. Momenteel bedient Envinity Group wereldwijd diverse sectoren.

Agri sector

Meer inzicht in de kas

Envinity Group heeft zich verdiept in één van de belangrijkste uitdagingen van de agrarische sector en een state-of-the-art oplossing ontwikkeld.

Oplossingen voor de agri sector


Cannabis teelt

Voor de ‘next level’ teler

Professionele cannabis telers over de hele wereld lopen tegen steeds meer risico’s en bedreigingen aan. Met een revolutionaire technologie voorziet Envinity Group in optimaal risicomanagement en reduceert het geuroverlast, ziektedruk en hoge bedrijfskosten.

Oplossingen voor de cannabis markt


Zware industrie

Op weg naar niet-vervuilende, schone, emissies

Envinity Group heeft zich tevens verdiept in belangrijke uitdagingen met betrekking tot de emissies van de zware industrie. Oplossingen om de emissies onder controle te krijgen gekoppeld aan een lager energieverbruik is nu mogelijk.

Oplossingen voor de zware industrie


XX – HVAC – LBK?

Ga voor de schone aanpak

Envinity Group heeft… Lorem ipsum.

Bekijk onze slimme producten